Proloog

Tijd om op reis te gaan...

Proloog

Arnhem (The Netherlands), 11 september 2012, 19:41 | Thijs
Voorbereiding

Het is ergens halverwege 2011 dat ik een fietstochtje naar Parijs aan het voorbereiden ben. Ergens in het achterhoofd zweeft ook nog steeds een idee om weer een tijdje naar het buitenland te gaan. Backpacken in Zuid-Amerika ofzo. Terwijl ik wat aan het googlen ben, stuit ik per ongeluk op de Tour d’Afrique: een fietstocht van Caïro naar Kaapstad.

Maar dat klinkt interessant! Fietsen, kamperen, reizen, buiten zijn, avontuur, nieuwe culturen. Ik kan geen reden verzinnen om het niet te doen, dus ga ik het doen! Het leek me niet iets wat in een middagje voorbereiden te regelen was, dus 2012 kwam iets te vroeg. Dan doen we het toch gewoon in 2013. En dan wordt 2012 het voorbereidingsjaar.

Dit jaar is dus het jaar voor dat het gaat gebeuren. Het jaar van een echte fiets. Het jaar van echte training. Het jaar van dingen uitzoeken. Het jaar van kampeerspullen. Het jaar van trainen met een serieus doel. Het jaar van Thijs. Maar dat is het volgend jaar weer!

Moraal van het verhaal:

Over gave dingen moet je niet twijfelen: die moet je gewoon doen!

Printen Printen

Reageer: